WORLDWIDE SHIPPING - Free shipping on orders over €50!

Integritetspolicy

INTEGRITETSPOLICY

Information om behandling av dina personuppgifter från Czioms

Cziom skyddar din integritet. Detta innebär till exempel att vi är öppna för vad vi gör med dina personuppgifter, att vi inte säljer dina personuppgifter till andra företag och att vi följer gällande dataskyddsregler.

Nedan beskriver vi hur vi behandlar din personliga information, vilka rättigheter du har, vad du gör om du har frågor etc. Du kan klicka på den detaljerade informationen längre ner för att läsa mer om vad som gäller dig som kund.

Vem är personligt ansvarig?

Will n Jake AB ansvarar för behandlingen av din personliga information.

Vilken typ av personuppgifter behandlar vi om dig?

Vilka personuppgifter vi behandlar om dig kan ses i detaljerad information längre ner.

Vilka ändamål behandlas dina personuppgifter för?

Vi behandlar din personliga information för olika ändamål, se mer i den detaljerade informationen längre ner.

Vilka rättigheter har du och hur förvärvar du dem?

Du har vissa rättigheter angående vår behandling av din personliga information. Kontakta Cziom via Kontakt@cziom.com. Du kan läsa mer om dina rättigheter nedan.

Rätt till tillgång

Du har rätt att bekräfta om vi behandlar personlig information om dig, och i så fall få lite information om t.ex. varför vi behandlar uppgifterna och hur länge vi sparar dem. Du har också rätt att få en kopia av all din personliga information.

Rätt till rättelse

Du har rätt att få felaktig och ofullständig personlig information om dig själv korrigerad.

Rätt till radering och begränsning

I vissa fall kan du radera din personliga information, till exempel om det inte finns någon rättslig grund för behandlingen eller om vi inte längre behöver personuppgifterna. Under vissa förhållanden kan du ha rätt att begära att vi begränsar vår behandling till lagring av dina uppgifter och inte använder dem på annat sätt, till exempel om vi inte längre behöver din personliga information, men du behöver dem för att kunna göra anspråk på din rätt i domstol.

Rätt att invända

Eftersom vi behandlar dina personuppgifter för direktmarknadsföring har du rätt att invända mot det. Vi kommer då att upphöra med direktmarknadsföring. Du har också rätt att invända mot en process som bygger på ett legitimt intresse. Under den detaljerade informationen nedan om kunderna kommer du att se vad våra legitima intressen är.

Rätt till dataportabilitet

När vi behandlar din personliga information för att fullgöra ett avtal med dig eller med ditt samtycke har du rätt till så kallad dataportabilitet. Detta innebär att du kan få din personliga information i ett strukturerat och maskinläsbart format som låter dig flytta din personliga information. Till skillnad från rätten till tillgång ingår endast sådana personuppgifter som du har gett oss.

Vad gör du om du har frågor och klagomål?

Om du har frågor om vår hantering av din personliga information, vänligen kontakta vår kundtjänst på contact@cziom.com. Du kan mejla dina frågor om dina rättigheter eller andra frågor om hur Will n Jake AB arbetar med dataskydd på Kontakt@cziom.com

Du har också alltid rätt att lämna in ett klagomål eller anmälan om överträdelser av tillämpliga dataskyddsregler till svenska Integritetsskyddsmyndigheten (tidigare Datainspektionen).

Vad händer om vi ändrar vår personuppgiftshantering?

Om vi till exempel börjar behandla din personliga information för nya ändamål, samla in mer information eller dela din information med nya företag, kommer du att få information om detta från oss.

Småkakor

Vad är cookies?

Czioms webbplats använder cookies. Cookies är små textfiler som lagras på besökarens dator och kan användas för att spåra vad besökaren gör på webbplatsen.

Det finns två huvudtyper av cookies: 1) En permanent cookie finns kvar på besökarens dator under en viss tid. 2) En sessionscookie lagras tillfälligt i datorns minne medan en besökare är på en webbsida. Sessionscookies försvinner när du stänger din webbläsare.

Hur används kakor?

Cziom använder cookies för att förbättra webbplatsen för besökaren, till exempel genom att anpassa webbplatsen efter besökarens önskemål, val och intressen, kan hjälpa dig att hålla reda på de artiklar du lagt till din kundvagn, hantera ditt köp, se till att besökaren loggas in på webbplatsen och därmed inte behöva logga in varje gång en ny sida besöks, för att kunna anpassa våra tjänster så att du får annonser som är relevanta för dig och för att uppfylla våra åtaganden om inköp.

Permanenta kakor används för att lagra dina potentiella personliga inställningar på Cziom så att du inte behöver göra om dem varje gång du besöker webbplatsen, samt att anpassa och göra information och marknadsföring så relevant som möjligt för dig. Sessionscookies används bland annat för att registrera statistik om användningen av webbplatsen.

Genom att gå med på Cziom Allmänna villkor och / eller denna sekretesspolicy och användning av Cziom Webbplats godkänner du behandlingen av cookies enligt vad som anges här. Om du inte accepterar cookies kan du stänga av cookies i webbläsarens säkerhetsinställningar. Du kan också ställa in webbläsaren så att du får en fråga varje gång Cziom webbplats försöker placera en cookie på din dator. Genom webbläsaren kan tidigare lagrade cookies också raderas, se webbläsarens hjälpsidor för mer information. Dessutom kan du manuellt radera cookies manuellt från din hårddisk. Observera att om du väljer att inte acceptera cookies kommer du inte att kunna göra ett köp på webbplatsen.

Detaljerad information för alla kunder

Nedan finns information om vår behandling av din personliga information. 

Vilken typ av personuppgifter behandlar vi om dig?

Informationen vi behandlar är ditt namn, adress, e-postadress, kön, födelsedatum, mobilnummer, köphistorik, kundsegment, produktval, sökning och användaraktivitet på vår webbplats, kundnummer, ordernummer, IP-adress och din kommunikation med oss.

Vilken rättslig grund finns för behandling av din personliga information?

Vi använder din personliga information för att hantera ditt köp på vår webbplats, inklusive behandling av dina beställningar, returer och reklamationer.

Rättslig grund för denna behandling: avtal

Vi använder din personliga information för att skicka meddelanden om leveransstatus eller vid leveransproblem med dina artiklar.

Rättslig grund för denna behandling: avtal

Vi använder din personliga information för att hantera dina betalningar.

Rättslig grund för denna behandling: avtal

Vi vill erbjuda dig olika betalningsalternativ och analyserar vilka betalningsalternativ som är tillgängliga för dig, liksom din betalningshistorik och kreditkontroller.

Rättslig grund för denna behandling: avtal

Vi använder din personliga information för att hantera förfrågningar från dig via vår kundtjänst, via e-post, chattjänst, telefon och sociala medier.

Rättslig grund för denna behandling: avtal

Vi använder din personliga information för att hantera garantifrågor samt produktklagomål.

Rättslig grund för behandling: avtal

Vi använder din personliga information för att identifiera dig och för att bekräfta att du har den lagstadgade minimiåldern för att slutföra köpet av vår webbplats.

Rättslig grund för denna behandling: rättslig skyldighet

Vi använder din personliga information för att bekräfta din adress med externa partners.

Rättslig grund för denna behandling: räntebalans

Vi använder din personliga information för att skicka nyhetsbrev och erbjudanden.

Rättslig grund för denna behandling: räntebalans

Vi kan använda din personliga information för att uppfylla kraven i lagar, domstolsbeslut och regeringsbeslut.

Rättslig grund för denna behandling: rättslig skyldighet.

Hur länge sparar vi dina uppgifter?

Dina personuppgifter kommer aldrig att lagras längre än vad som är tillåtet enligt tillämplig lagstiftning.

För att uppfylla våra skyldigheter under och efter ditt köp av en produkt: tre (3) år från ditt senaste köp.

För marknadsföring och kundservice kontakta baserat på en intresseviktning: tolv (12) månader från ditt senaste köp.

För redovisning: sju (7) år plus innevarande år enligt gällande lagstiftning.

För alla juridiska skyldigheter sparas uppgifterna så länge som krävs enligt tillämplig lagstiftning.

Varifrån får vi den personliga informationen?

Vi samlar in personlig information direkt från dig när du gör ett köp, kontaktar oss etc.

Är det valfritt att lämna din personliga information?

All din personliga information utom "företag" och "sparade kreditkort" krävs för att göra ett köp på vår webbplats.

Vem delar vi din personliga information med?

Vi delar din personliga information med företag som tillhandahåller betalningslösningar, leverans av dina produkter, marknadsföringsrelaterade tjänster till oss, såsom att hantera och kommunicera e-post och erbjudanden, samt IT-relaterade tjänster, såsom lagring och underhåll. Serviceföretag får endast behandla din personliga information i enlighet med våra instruktioner och får inte användas för sina egna syften.

Mottagarna av din personliga information finns inom EU / EES och i Ukraina. För mottagare utanför EU / EES har vi fastställt att det finns tillräckligt skydd för dina personuppgifter med hjälp av standardiserade dataskyddsbestämmelser. Kontakta oss om du vill delta i dessa bestämmelser på contact@cziom.com.

Automatiserade beslut om dig?

Vi tar inga automatiserade beslut om dig.